RENOLIT EXOFOL PX. – FOLII ADVANCED

RENOLIT EXOFOL PX este o folie pentru exterior nouă şi unică, cu o durata de viata mai lunga. Folia prezintă caracteristici îmbunătăţite de performanţă în toate aspectele legate de construirea produsului, care durează mai mult şi poate rezista la climate mai calde, cum ar fi clima din sudul Europei sau regiuni similare.

Folia de bază foloseşte materii prime noi şi îmbunătăţite într-o formulă de PVC revoluţionară fără plastifianti. În formulele tradiţionale, migraţia plastifiantului în timp, grabeste procesul de îmbătrânire a produsului. Eliminarea plastifiantilor cu succes, joacă un rol important în creşterea duratei de viaţă a produsului. 
În plus faţă de aceste proprietăţi îmbunătăţite, RENOLIT EXOFOL PX este uşor de prelucrat; partea din spate a foliei fiind acoperită cu un grund.

RENOLIT EXOFOL PX utilizează pigmenţi de culoare superiori atât în folia de bază cât şi pentru cernelurile de imprimare, care încorporează tehnologia de protectie solara STT (Solar Shield Technology). Aceşti pigmenţi care au o stabilitate mai bună a culorii si reduc decolorarea in timp, in combinatie cu STT (Solar Shield Technology), care reduce acumularea de căldură în profile, îmbunătăţeşte rezistenţa la intemperii a foliei.

Baza de culoare imprimată sau solidă este apoi laminată cu un strat superior acrilic cu o mai bună performanţă. În cele din urmă stratul de baza al produsului este acoperit cu grund pentru a spori aderenţa profilului.

Foliile RENOLIT EXOFOL PX sunt potrivite pentru utilizarea lor în zonele cu climă moderată în care, în funcţie de design şi locaţie, RENOLIT oferă o garanţie de până la 15 ani: în Europa de Nord şi Europa Centrală până la 15 ani şi în sudul Europei în jurul Mării Mediterane până la 10 ani.