Despre noi

Firma KLEBROM, cu sediul in orasul Brasov, este infiintata in anul 1994. Experienta acumulata in anii de activitate reprezinta fundamental operatiunilor KLEBROM, iar succesul nostru consta in comercializarea unor produse de top.

Reprezentant unic in Romania al concernului german de renume mondial KLEBCHEMIE GmbH, firma KLEBROM comercializeaza adezivi cu un spectru larg de utilizare, adresandu-se atat marilor producatori, cat si micilor mestesugari. Prin produsele sale, firma urmareste in permanenta atingerea obiectivului, si anume garantarea celor mai bune încleieri pentru consumatorii cei mai eficienti.

Dezvoltandu-si permanent domeniul de activitate, KLEBROM a devenit partener si reprezentant unic si al concernului RENOLIT SE, lider incontestabil pe piata mondiala in domeniul foliilor pentru exterior, folii de innobilare a profilelor de PVC destinate producerii ferestrelor termopan.

Pe langa adezivi si folii, societatea KLEBROM reprezinta pe teritoriul Romaniei si firma germana ZOBEL CHEMIE GmbH, firma recunoscuta in producerea si comercializarea lacurilor pe baza de apa pentru finisarea lemnului folosit in constructii exterioare.

Firma pune la dispozitia beneficiarilor, intreaga gama de materii prime, pentru realizarea unor habitate adoptate noului stil de viata impus oarecum de societate; folosirea de noi concepte; noi materiale; servicii de consultanta si asistenta tehnica, toate acestea aducand un surplus calitatii vietii.

Pentru lucrari mici, medii sau proiecte de anvergura,
KLEBROM este un partener de incredere!

Contact