Profile de PVC

Un mijloc de stil al arhitecturii moderne sunt încăperile luminate şi însorite. Vremurile uniformităţilor sunt trecute. Invidualitatea umană se găseşte în concepţiile personale ale caselor şi locuinţelor. La aceste concepţii personale culorile joacă un rol important.

Prin culoare nu îmbunătăţim numai mediul nostru ambient ci creăm şi accente pozitive, astfel câştigăm în calitatea vieţii.

ZOWO-PLAST – Diversitate absolută de culori pentru ferestrele şi uşile de PVC. Lacul monocomponent pentru PVC pe bază de poliuretan de la Zobel-Chemie, vă oferă posibilitatea realizării dorinţelor dumneavoastră. Acest sitem ecologic corespunde celor mai exigente pretenţii în domeniul calităţilor optice şi funcţionale, putând fi livrat în toate nuanţele de culoare dorite. Sistemul de lac monocomponent Zowo-plast, pulverizabil, se poate folosi pentru elementele de construcţie din PVC atât pentru interior cât şi exterior.

ZOWO-PLAST – Sistem de finisaj pe bază apa pentru profile de PVC

Zowo-Plast 1450/1480/1490

Lac monocomponent pentru PVC cu o stabilitate şi rezistenţă deosebită la intemperii, rezistenţă la zgârieturi, precum şi o putere de acoperire mare şi o rezistenţă bună la influenţa substanţelor chimice de curăţare.

Aplicarea se face prin pulverizare.

Temperatura recomandata de aplicare este de cca. 200 C si o umiditate reletiva a aerului de 50%.

Timpul de uscare este de aprox. 10 ore, in functie de cantitatea aplicata si de conditiile mediului ambiant.

Culori disponibile mate sau texturate: culori RAL, metalice