RENOLIT EXOFOL FX. – FOLII ULTIMATE

RENOLIT EXOFOL FX este o folie de înaltă performanţă pentru piaţa mondială, care stabileşte noi standarde în ceea ce privește rezistenţa şi protecţia culorii.

RENOLIT EXOFOL FX este o folie multi-strat cu o grosime totală de 170-180 μm.  Stratul superior constă dintr-o folie din fluorură de poliviniliden (PVDF), al doilea este polimetilmetacrilat transparent (PMMA) iar stratul de bază este de o culoare solidă PMMA. Stratul de bază conţine tehnologia de protectie solara SST (Solar Shield Technology), pentru a reduce în continuare căldura acumulată a foliei şi a profilelor laminate.

Structura foliei din 3-straturi asigură culorea si păstrează strălucirea ei pe întreaga durată de viaţă a foliei chiar şi atunci când sunt expuse la radiaţii UV intense. În plus, tensiunea redusă de suprafaţă, ofera foliei o rezistenta ridicata la murdărie, deci prin urmare este uşor de curăţat.

Chiar şi urmele de graffiti pot fi uşor îndepărtate cu o soluţie specială de curăţat. Datorita acestei calitati, de a fi uşor de curăţat, foliile RENOLIT EXOFOL FX permit folosirea pentru noi aplicaţii, cum ar fi faţadele unor clădiri înalte.

Graţie tehnologiei tehnologiei de protectie solara SST, RENOLIT EXOFOL FX protejează profilele împotriva acumulării excesive de căldură.

Foliile RENOLIT EXOFOL FX sunt concepute în special pentru climate dure tropicale şi subtropicale, cum ar fi: Australia, India, America de Nord şi Centrală şi Asia de Sud-Est.