RENOLIT EXOFOL MX. – FOLII CLASSIC

Foliile decorative RENOLIT EXOFOL MX din PVC, oferă ferestrelor, uşilor şi altor suprafeţe exterioare culori frumoase, modele cu texturi de lemn şi structuri de suprafaţă sofisticate care rezistă zeci de ani. Atunci când RENOLIT EXOFOL MX a apărut pentru prima dată pe piaţa germană acum 30 de ani, a fost salutata ca o reală inovaţie. Folosind un adeziv adecvat, folia este laminată la lungimi de profil, cu maşini de laminat profile, care sunt utilizate de toţi marii fabricanţi de profile din industrie.

Foliile RENOLIT EXOFOL MX sunt dublu stratificate. Pigmenţii de culoare din folia de bază sunt realizati prin tehnologia de protectie solara SST (Solar Shield Technology). Acesta protejează profilul împotriva acumulării de căldură excesivă. Stratul de bază poate rămâne ca o culoare solidă simplă sau imprimată, stratul superior transparent PMMA protejează culorile şi desenele împotriva decolorării cauzate de radiaţiile UV sau alte efecte cauzate de intemperii.

Foliile RENOLIT EXOFOL MX sunt recomandate pentru utilizarea în zonele cu climă similară cu cea din Europa de Nord şi Centrală, pentru care, în funcţie de locaţie, RENOLIT oferă o garanţie de pana la 10 ani. RENOLIT EXOFOL MX nu este conceputa pentru utilizarea în zonele climaterice tropicale şi subtropicale, cum ar fi: Australia, India, America de Nord, Centrală şi America de Sud şi sud-estul Asiei.