Infolierea profilelor de MDF

Profile provocatoare, materiale de acoperire sensibile, rezistenţa la temperaturi ridicate şi umiditate, sunt doar câteva dintre cerinţele industriei lemnului ce trebuiesc îndeplinite pentru a putea satisface nevoile clienţilor din ziua de azi.

Sistemele de adezivi KLEIBERIT pentru înfolierea profilelor de interior, pot ajuta la indeplinirea acestor cerinţe.

Produsele firmei germane KLEBCHEMIE, sunt renumite pentru rezistenţa lor excelentă la căldură, frig şi umiditate, chiar şi la infolierea profilelor dificile cu materiale sensibile, cum ar fi hartia sau foliile subţiri.

Adezivi pe baza de copolimeri EVA pentru infolierea profilelor de MDF

KLEIBERIT SK 743.5

Adeziv de topire pentru caşerarea profilelor de interior tip sipca din lemn, din MDF (medium density fibreboard – placi din fibre de densitate medie) si din PAL fin, cu folii de hârtie.

Este un adeziv termostabil, deci folia „nu transpira” pe profil si are un comportament excelent la aplicare – calitate buna a suprafetelor.

Temperatura de prelucrare: 180-2000 C

Consum specific: 60-80 g/m2

Viteza de avans: 20-50 m/min

Forma de livrare: sac 20kg

KLEIBERIT SK 746.2

Adeziv de topire universal utilizat la imbracarea cu furnire a lemnului si a materialelor pe baza de lemn. Avand o rezistenţă iniţială ridicată, poate fi utilizat si pentru profiluri cu formă complicată şi pentru furnire cu fibră caşerată.

Adezivul are o stabilitate bună la temperaturi joase/înnalte, la îmbătrânire (menţinerea proprietăţilor în timp si o rezistenţă bună la lacuri şi baiţuri

Temperatura de prelucrare: 190-2200 C

Consum specific: 100-130 g/m2

Viteza de avans: de la 20 m/min

Forma de livrare: sac 25kg